ateliers-les-landesVoor Ateliers les Landes is een nieuwe site online gegaan. Domaine ‘Ateliers Les Landes’ is een oude wijnboerderij op 1 hectare grond in Cahuzac sur Vère in de Franse Tarn.
Deze is door de eigenaren getransformeerd tot een fijne vakantieplek, bestaande uit een kleine camping, een chambre d’hôte een vierpersoons gîte en een heerlijk zwembad. In de nabije toekomst zullen er ook cursussen in verschillende disciplines worden gegeven. Volgend seizoen komen er nog twee grote gîtes bij.

Naast verschillende informatiepagina's over het domaine, de huur accommodaties en de omgeving is de website onder andere voorzien van  reserveringsformulieren voor de verschillende accommodaties, een gastenboek en een actuele weer module. Het grafisch ontwerp is gemaakt door Maarten Verheijen, de fotografie is van Pauline Janmaat en Maarten van Ateliers les Landes.

[Home]
dalibeeld.jpg
Codewerk biedt maatwerk voor de ontwikkeling, vormgeving en bouw van applicaties, responsive web applicaties, iOS Apps, fotografie en fotobewerking.